Вътрешни строителни ремонти Пловдив, външни и довършителни ремонти, електро и вик услуги, къртачни услуги

Вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти в гр. Пловдив и района

В град Пловдив ние не само извършваме ремонтни дейности, но също така предоставяме ценни насоки и препоръки, които помагат на нашите клиенти да вземат информирани решения. В зависимост от типа на ремонта, ние ви предоставяме съвети за избор на подходящи материали и методики, които отговарят на вашите нужди и предпочитания. Осигуряваме и доставка на необходимите материали до вашия обект, за да ви освободим от допълнителни грижи.

Стил на нашата работа

Преди да започнем работата, извършваме задълбочен предварителен оглед на мястото, където ще се извършва ремонтът. Това ни помага да измерим точната площ, която трябва да бъде ремонтирана, и да изготвим подробен план за реализацията на проекта. Чрез този процес ние гарантираме, че всички детайли са взети предвид и ремонтът ще протече гладко и в срок.

След провеждането на огледа и изготвянето на плана, предоставяме ви детайлна ценова оферта, която отразява фиксираните цени за изпълнение на работата. Нашата цел е да ви предложим конкурентна цена, която отразява високото качество на нашите услуги и съответства на вашите финансови възможности.

С нас можете да бъдете напълно уверени, че вашето жилище, къща, баня, офис или друг обект ще бъдат в добри ръце. Ние се стремим да осигурим качествен ремонт, който отразява вашите желания и предоставя нова стилна и модерна визия.

Нашата компания се отличава с редица причини, поради които можете да ни се доверите за вашия строителен ремонт:

  1. Професионализъм и опит: Нашата екип от специалисти притежава голям професионален опит в областта на ремонтните услуги. Ние разполагаме с необходимите знания и умения, за да изпълним всеки ремонтен проект с внимание към детайлите и в съответствие с вашия вкус и изисквания.
  2. Качество на изпълнение: Възлагаме голямо значение на качеството на изпълнението на нашите проекти. Използваме само висококачествени материали и инструменти, за да гарантираме дълготрайни и естетически привлекателни резултати. Вашата удовлетвореност е от първостепенно значение за нас.
  3. Индивидуален подход: Разбираме, че всеки ремонт е уникален и отговаря на индивидуалните предпочитания и нужди на клиента. Точно по тази причина, ние работим в тясно сътрудничество с вас, за да разберем вашите изисквания и да ви предложим персонализирани решения, които отговарят на вашите очаквания.
  4. Страст и отговорност: Ние сме страстни към това, което правим, и винаги се отнасяме към всяка задача с отговорност и професионализъм. Вашето доверие е нещо, което ценим изключително много, и ние правим всичко възможно да го заслужим.
  5. Стил и модерност: Нашата цел е да създадем стилна и модерна визия във вашия дом или офис. Следим последните тенденции и иновации в областта на дизайна и строителството, за да ви предложим съвременни и елегантни решения за вашия ремонт.

Ние се стремим да създадем пространство, което отразява вашата личност и отговаря на вашите нужди. Вашето удовлетворение и уютът около вас са нашата мисия, и ние работим усърдно, за да ги постигнем. Доверете ни се и ще получите качествен и професионален ремонт, съобразен с вашите очаквания и стил.

Какви строително-ремонтни услуги извършваме?

Предлагаме широк спектър от вътрешни и външни ремонтни услуги за жилища и обществени сгради. Нашата компания разполага с голям опит в извършването на ремонти в бани и мокри помещения и се гордеем с висококачествените и професионални услуги, които предоставяме на нашите клиенти.

Ние предлагаме разнообразни услуги, свързани с ремонта и подобряването на вашия дом или обект. Ето някои от тях:

  1. Разглобяване на старите мебели: Ако желаете да се отървете от старите мебели, ние ще ги разглобим и изнесем от помещението. Ако ремонтът се извършва поетапно, можем да ги преместим в свободни помещения, за да освободим работното пространство.
  2. Къртене на стари настилки, врати, прозорци и санитария: Ако е необходимо, ще извършим къртителни дейности, за да премахнем старите настилки, врати, прозорци и санитарни уреди, които трябва да бъдат заменени с нови.
  3. “Обръщане” на прозорци и врати: Ако желаете да промените посоката на отваряне на прозорците или вратите, ние ще извършим необходимите манипулации, за да осигурим желаната промяна.
  4. Проектиране и изграждане на ВиК и Електроинсталации: Нашите екипи са опитни в проектирането и изграждането на водопроводни, канализационни и електрически инсталации. Ще се погрижим за изпълнението им с внимание към всички детайли.
  5. Вътрешни и външни зидарии и гипсокартонови конструкции: Извършваме зидарии както вътре, така и вън от сградата, включително изграждане на гипсокартонови конструкции. Това включва и окачени и растерни тавани.
  6. Полагане на изравняващи замазки, грундиране и хидроизолация: Предлагаме полагане на изравняващи замазки на пода и стените, грундиране и прилагане на хидроизолационни материали, за да се осигури подходяща подготовка преди следващите ремонтни стъпки.
  7. Цялостен ремонт на баня и мокри помещения: Нашите екипи имат опит в цялостния ремонт на бани и мокри помещения. Това включва смяна на санитария, полагане на плочки, монтаж на душ кабини и други съответни дейности.
  8. Монтаж на подови настилки и стенни облицовки: Извършваме монтаж на различни видове подови настилки, като паркет, ламинат, плочки и др. Също така, предлагаме монтаж на стенни облицовки от различни материали като камък, дърво, PVC и други.
  9. Довършителни ремонти и боядисване: Предлагаме различни довършителни ремонтни услуги, включително шпакловки, декоративни мазилки и боядисване. Ще се погрижим да придадем завършен и стилен вид на вашите стени и повърхности.
  10. Проектиране и монтаж на кухни по поръчка: Предоставяме услуги за проектиране и изработка на персонализирани кухни по вашите изисквания. Ще ви помогнем да изберете подходящите мебелни материали и ще извършим монтажа им.
  11. Довършителни монтажни дейности: Извършваме различни довършителни монтажни дейности, включително монтаж на електроуреди, електрически контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление, мебели и други.

Нашите екипи от професионалисти са готови да ви помогнат с реализацията на вашия ремонт, като се стремим да предложим високо качество и внимание към детайлите. Доверете ни се и ние ще се погрижим да превърнем вашите идеи в реалност.

Нашата цел е да гарантираме прецизно и внимателно изпълнение на всички поставени задачи. Можете да разчитате на нас, когато решите да направите основен ремонт на вашето жилище или търговски обект, да ремонтирате вашата баня или да извършите външни и вътрешни интериорни ремонти, както и довършителни ремонти и монтажи.

Предлагаме цялостни и комплексни услуги в сферата на строителството и ремонтите, както и довършителни ремонтни дейности за апартаменти, къщи, жилищни кооперации, хотели, бизнес и офис сгради, търговски обекти. Без значение от обхвата на вашия проект, ние ще се погрижим да бъде изпълнен внимателно и с високо качество.

Като изберете нас за вашите ремонтни нужди, избирате качество и професионализъм на достъпни и конкурентни цени. Ние се фокусираме върху задоволяването на вашите изисквания и предлагаме решения, които отговарят на вашите предпочитания и бюджет.

Позволете ни да се погрижим за вашите ремонтни проекти и да ви доставим изключителни резултати, с които да се гордеете.

Довършителни строителни ремонти

При довършителните ремонти извършваме редица ключови работи, които включват замазки, изправяне на стени с гипсокартон, изграждане на окачени тавани със скрито LED осветление, финишно шпакловане, боядисване и монтаж на различни аксесоари и електроуреди за интериора. Въпреки че може да звучат като прости и лесни процедури, довършителните ремонти и монтажи са изключително важни за постигането на завършен и изящен вид след основния ремонт. Те също така представляват ключов фактор за постигане на високо качество на изпълнението, което е забележимо със свободното око. Довършителните ремонти създават духа, атмосферата и естетиката във вашия дом, офис или всяко друго пространство.

Нашите цени за ремонтни услуги гр. Пловдив

Къртачни услуги

От самото начало на основния ремонт, ние извършваме важни къртачни дейности и отстраняване на отпадъчни и ненужни материали, за да създадем пространство за поставянето на новите материали. Нашите услуги по къртене и изнасяне (къртачни услуги) включват:

  1. Къртене на стари плочки, мивки, тоалетни, вани: Ако желаете да промените визията на вашата баня, ние извършваме къртене на старите плочки, мивки, тоалетни и вани, за да създадем свежа основа за полагане на новите санитарни уреди.
  2. Къртене на мозайка, мазилка, фаянс: При ремонт на стените или подовете, извършваме къртене на старата мозайка, мазилка и фаянс, за да може да се положат нови материали.
  3. Къртене на бетон, комини, стени: При необходимост, извършваме къртене на стар бетон, комини и различни видове стени, като тухлени, панелни или бетонни, за да осигурим пространство за нови конструкции и подобрения.
  4. Къртене на YTONG и гипсокартон: При нужда от промяна или преместване на YTONG блокове или гипсокартонови конструкции, извършваме необходимите къртачни работи, за да постигнем желаната промяна.
  5. Осигуряване на отвори за врати и прозорци чрез къртене на стени: При изграждане или промяна на разположението на врати и прозорци, осигуряваме къртенето на стените, за да се създадат отвори с подходящ размер и форма.

Нашите екипи са опитни и гарантират правилното и безопасно изпълнение на къртачните ремонтни работи, като винаги отчитаме специфичните изисквания на вашия проект.

Освен това, предлагаме и услуги на хамали, които включват демонтаж/монтаж и изнасяне на мебели, като гардероби, скринове, шкафове, стари кухни, радиатори и други подвижни предмети. След това преминаваме към големия къртеж и отстраняване на старата дограма, врати, водопроводни и електрически инсталации, включително табла, ключове, контакти и други компоненти. Извършваме къртене на мазилки, плочки и ламинат, както и отстраняване на плочките в банята и санитарните уреди. При наличие на гипсокартон, той също се демонтира. Целта е да се почисти целият апартамент как отвътре, така и отвън, ако планираме и монтаж на външна топлоизолация, за да създадем здрава основа за поставянето на новите материали.

Често един основен ремонт на апартамент изисква пренареждане на стените и преместване на врати и прозорци, за да се преобразуват помещенията, съобразно конструктивните възможности. Допълнително, демонтираме всички стари тръби от водопроводната инсталация. След това е изключително важно електрическите и водопроводните инсталации да бъдат извършени професионално.

След приключването на хамалските услуги и монтажа на електрическите и водопроводните инсталации, пристъпваме към зидарията и гипсокартоновите конструкции, в зависимост от изискванията на проекта. Изграждането на стени с тухли четворки с размери 250/250/120 или използването на газобетонни блокчета YTONG с размери 125/600/250 са по-икономични варианти. Друго добро решение е използването на Wienerberger POROTHERM 12 N+F, въпреки по-високата цена. Някои предпочитат и изграждането на щендерни стени от гипсокартон, като включват минерална вата за звукоизолация в средата на конструкцията.

Предлагаме широк спектър от къртачни и демонтажни услуги, свързани с ремонта и строителството на вашия апартамент. Нашите услуги включват:

  1. Бутане на стени: Извършваме професионално бутане на стени, което включва премахване на съществуващата стена, за да се преобразува помещението съобразно вашите изисквания и предпочитания.
  2. Сваляне на мазилки: Осигуряваме услуги за сваляне на мазилки от стени и тавани. Това ви позволява да смените или подобрите облицовката на вашите стени и да създадете по-съвременен и свеж външен вид.
  3. Демонтажи: Извършваме демонтаж на различни елементи и инсталации, включително дограма, врати, санитарни уреди, електрически и водопроводни инсталации, както и други компоненти, които трябва да бъдат заменени или преместени.
  4. Зидария: Нашите експерти извършват зидария по вашите нужди. Това може да включва изграждане на нови стени, преместване на съществуващи стени, изграждане на преградни стени или други конструкции, съобразени с вашия проект.
  5. ВиК (Водопровод и Канализация): Предлагаме професионални услуги по монтаж, ремонт и модернизация на водопроводната и канализационната система във вашето жилище. Това включва инсталация на тръби, санитарни уреди, кранове, отводнителни системи и други съответни компоненти.
  6. Електроинсталация: Нашите специалисти извършват монтаж, ремонт и модернизация на електроинсталациите във вашето жилище. Това включва инсталиране на електрически кабели, осветителни тела, контакти, ключове, електропанели и други свързани елементи.

Нашите екипи са опитни и гарантират високо качество на изпълнение на всички предлагани услуги. Винаги се стремим да отговорим на специфичните изисквания на вашия проект и да осигурим удовлетворение за нашите клиенти.

Ремонт и изграждане на Електро и ВиК инсталациите

При извършването на ремонт, подмяна и изграждане на инсталации е важно да се осигури паралелна работа между електротехници и водопроводчици, така че да не пречат един на друг. В случай на подмяна на старата електрическа инсталация, се отстраняват и старите кабелни трасета, колкото е възможно.

Има два варианта за изграждане на нова електрическа инсталация – с използване на гофрирани тръби или мостови кабели. При първия вариант се прорязват канали в тухлите или бетона, където се монтират гофрираните тръби. Въпреки че този вариант може да повиши разходите за електроинсталацията, той предлага предимството, че при последващ ремонт на електрическата инсталация, кабелите в гофретата могат да бъдат изтеглени и заменени. Мостовите кабели остават зад мазилката и не могат да бъдат отделени, освен ако не се извърши къртене на мазилката.

За успешното окабеляване на всяка инсталация, се правят отвори в тухлите или бетона, в които се монтират конзолни кутии. В тези конзолни кутии се поставят контакти, ключове, разпределителни кабелни трасета и други елементи на електрическата мрежа. Подготовката на окабеляването включва и монтаж на разпределително табло, в което се поставят автоматични предпазители, главен прекъсвач, дефектнотокова защита, електромери, релета и други компоненти.

За ВиК инсталацията се извършва смяна на тръбите в банята, тоалетната, мокрото помещение и кухнята. Старите, износени и ръждясали метални тръби се заменят с нови полипропиленови тръби, които не корозират и осигуряват по-добър дебит на водата.

При проектирането на една баня е от съществено значение да се обърне внимание на разположението на санитарната арматура, така че да се осигури максимален комфорт и удобство за потребителите. При изграждането на нова ВиК инсталация за стандартна баня с площ от 3-4 кв. м., цената обикновено се движи между 1200 и 1500 лева, като това включва труда и материалите.

След завършването на водопровода и канализацията, се извършва тест, за да се уверим, че няма течове и всичко е в изправност. Накрая, стените се мазят с варо-циментова мазилка, а на пода се извършва циментова замазка.

Основен или частичен ремонт на банята и тоалетната

След като приключим с инсталацията на ВиК, можем да се заемем с ремонта на банята, който е един от най-сложните и скъпи проекти за подобрения. Ремонтът на банята представлява предизвикателство по няколко причини.

Първо, поставянето и залепването на плочките изисква прецизност, умения и опит. Нивелирането, насочването и фугирането на плочките изискват голяма точност. Правилното изпълнение на тези стъпки е от съществено значение за качеството и устойчивостта на завършения резултат.

Второ, ако проектът включва инсталиране на душ кабини, душ системи, вани и сложни вградени конструкции, това налага допълнителни изисквания към майстора. Тези процеси са сложни и изискват внимание към детайлите и правилното свързване на всички елементи.

Освен това, преди да се пристъпи към облицовката с плочки, повърхностите в банята трябва да бъдат изравнени със замазки, като по време на тази стъпка се вгражда и сифонът. След изсъхването на замазката е важно да се направи хидроизолация, за да се предотврати проникването на влага и образуването на плесен.

Грундирането на стените преди полагането на плочките е важна процедура, която помага за здравото залепване на плочките. При полагането и изравняването на плочките е от съществено значение да се запази прецизността, а фугирането с подходящ материал трябва да се извърши правилно, за да се предотврати образуването на мухъл между плочките.

Паралелно с лепенето на плочките, се монтират душ смесителите и вградените структури, ако са предвидени в проекта. Същото важи и за другите санитарни уреди като тоалетни чинии, душ кабини и други. В зависимост от схемата за монтаж, те могат да се вграждат паралелно с полагането на плочките или след него.

Накрая, следва завършителният монтаж в банята, който включва поставянето на мивки, мебели, осветление, огледала, вентилационна система, бойлери и други електроуреди за външен монтаж като перални и сушилни машини. Тези стъпки дават завършен вид на банята и осигуряват нейната функционалност.

Ремонтът на банята изисква не само физически труд и умения, но и добра планировка, прецизност и внимание към детайлите, за да се постигне качествен и дълготраен резултат.

Нашата фирма разполага с добре организиран екип, който е готов да Ви предостави професионални съвети и насоки от началото до края на ремонта на Вашата баня. Ние се стремим да изпълняваме Вашите идеи и предпочитания с внимание и прецизност, за да гарантираме, че новата Ви баня ще отговаря на всички Ваши изисквания.

Предоставянето на полезни съвети и идеи е наш приоритет, за да гарантираме, че ремонтът на Вашата баня ще премине в най-добрия възможен вид. Ние сме на Ваше разположение, за да Ви консултираме относно най-подходящите материали, предлагани на пазара, и как да постигнем най-добрия резултат за Вашата баня.

Предлагаме разнообразни ремонтни услуги за основен ремонт на банята, включително следните дейности: демонтажни работи (промяна в геометрията на помещението според проекта, демонтаж на стари плочки и мазилки, промяна във ВиК инсталацията), при необходимост осъществяване на допълнително електроокабеляване, полагане на нова циментова мазилка, монтаж на влагоустойчив гипсокартон и аква панели, извършване на хидроизолация със специални хидроизолационни ленти, полагане на плочки и фугиране, изграждане на окачен таван, монтаж на моноблокове, вграждане на душ системи, вани и друго санитарно обзавеждане, включително огледала, мебели за баня, мивки и смесители, както и монтаж и свързване на бойлери и перални машини.

Нашата цел е да осигурим качествен и безпроблемен ремонт на Вашата баня, като се грижим за всеки етап от процеса, за да създадем пространство, което отговаря на Вашите желания и представи.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *