Ел услуги Ел Техник Професионални Електроуслуги Пловдив

Професионални електроуслуги. Качествени електроуслуги на достъпни цени, коректно отношение, прецизна работа и най-важното – доволни клиенти

Извършваме най-разнообразни ремонтни дейности и услуги както в сферата на електроремонтите, така и в сферата на комплексните строителни ремонти като:

Предлагаме този вид ремонт като основна услуга при стартиране на голям ремонт в жилища и бизнес сгради. Най-често срещаните случаи, при които сме наемани от нашите клиенти са Основен ремонт на баня и основен ремонт на апартамент. Проектиране и изработка на електроинсталации

Електроуслуги / Цялостни електроинсталации / Окабеляване / Електроремонти

Предлагаме цялостно проектиране и изграждане на елелктроинсталации за дома и бизнеса. Можем също така да извършим смяна на кабели, на ключове и на предпазители, а също ремонт на ел табла, монтаж на осветителнитела, led осветление и други . Правим монтаж, откриване и диагностика на проблеми, монтаж и ремонт на LED осветление, монтаж на външно осветление и окабеляване (включителни и мрежово). Извършваме бързо и качествено обслужване, като на Вашите нужди ще се отзове професионални електротехници.

Проектиране и изграждане на външни и вътрешни Електроинсталаци

Изработваме всякакъв вид електроинсталации и окабеляване във вътрешна и външна среда.

Вътрешно и външно окабеляване (електрическо и мрежово)

Имате проблем с електроинсталацията във Вашият дом или Търговско помещения? Някъде по ел. мрежата е възникнало късо съединение или неволно някой, поради друг вид ремонт е прекъснал електритески проводник в стената или тавана?

Наш приоритет е извършването на бързи и висококачествени електро услуги при възникнал електро проблем в ел инсталация, електроуред и т.н.

Ние винаги сме се стремили да предложим пълен пакет от услуги. Така можем да сме максимално полезни на клиентите си. Можем да извършим разнообразни дейности във ваша услуга, така че при изникнала нужда от ремонт, просто се обърнете към нас. Разполагаме с качествени кадри и богат опит в електроуслугите, които предлагаме това на нашите клиенти, които имат необходимост от електротехник.

Някой електроуред е с повреден захранващ кабел?

В момента пазара за битова техника, бяла техника, електроконсумативи е препълнен. Има огромен избор и покупката на най-качествените уреди или консуматива генерира електро проблем. Всичко се случва доста често. И най-качествените електроуреди дават определени проблеми, най-често в захранващите кабели. Все пак техниката, която ви върши отлична работа, в един момент дава някакъв дефект, а може би не ви се сменя, ако сте свикнали с работата и качеството ѝ. Тогава можем да ви помогнем с извършването на смяната на захранващия кабел.

Купили сте си ново жилище – след груб строеж и се нуждаете от професионални електроуслуги от добри електротехници за изграждане на цялостна електроинсталация?

От изключителна важност е още в етапа на основния ремонт изграждането на Електроинсталация ( вкл. ВиК инсталацията ) да бъдат направени наистина качествено и прецизно. От това зависи пезпроблемното и безопасно функциониране на тези структуроопределящи инсталации. Затова е много важно електротехниците или водопроводчиците да знаят какво правят. Все пак на никой не му се иска, след приключване на основния ремонт, когато вече всичко е приключило – при Ел. инсталацията и ВиК инсталацията на определен етап във времето да възникне неприятен , технически проблем.

Ние имаме дългогодишен опит в изграждането на Елекро и ВиК инсталации и даваме пълна гаранция, че определеният ремонт ще бъде извършен професионанлно и на ниво.

Електрическото табло в дома или търговското ви помещение е повредено?

В днешно време е трудно да си представим какъв би бил светът без електричество. Това на практика е един от най-полезните ресурси, които човечеството притежава днес и като цяло съществуването ни без електричество би било на практика немислимо и дори при тези условия невъзможно. От електричеството завизи функционирането на всички продукти, които имаме днес. От електричеството зависи също и набавянето и създаването на такива продукти.

Въпреки това електричеството може да бъде както изключително полезно, така и много опасно за човешкия живот. Електрическите повреди и неизправности са една от водещите причини при пожари. От значителна важност е да се правят чести и навременни, технически тестове на електрическите инсталации, най-често в стари сгради, но и при ново строителство също е наложително.

Неправилен монтаж на електроинсталации

Сред най-често срещаните причини за възникване на пожари и електроаварии са:

  • Неправилно окабеляване ( неправилен монтаж на проводници );

Както при елктроокабеляването, така и при останалите елементи на ел. мрежата е много важно те да бъдат правилно подбрани и монтирани, в завизимост от предназначението им: Например проводник със сечение 1.5-2.5 мм. не е препоръчително да бъде част от токов кръг, който ще захранва електроуред с голяма консумация на електроенергия (готварска печка, бойлер, климатик и др.). Същото важи и за предпазителят на този токов кръг.

  • Грешно обединяване на ел. проводници към едини или няколко токови кръгове;
  • Неорганизирани електрически табла:

Организираното и добре подредено електрическо табло ще Ви даде ясна представа за това кой предпазител към кой токов кръг е. Това разделяне на самостоятелен токов кръг със самостоятелен предпазител дава изключително голямо улеснение. Това помага да се изключва захранването само в определени зони на сградата или апартамента. Една от най-срещаните грешки при монтажа на ел. табло от електротехник е преплитането на два или повече токови кръгове с един предпазител.

При всеки електромонтаж, който изпълняваме ние съветваме нашите клиенти за по-голямо удобство, правилно и безопасно функциониране на електроподаването всяко средно-голямо помещение като спалня или всекидневна, които няма да имат силови електроуреди да бъдат захранени с 2 токови кръга, един за осветлението и един за контактите. За останалите помещения като кухнята и банята например, където ще се помещават силовите уреди (готварска печка, фурна, електрически плот, бойлер, съдомиялна, пералня, мощен климатик или друг електроуред със висока консумация на електричество) е препоръчително да бъдат съпроводени с повече от 2 токови кръга – един за осветление, втори за контактите, останалите за силовите електроуреди.

  • Преплитане на кабелни проводници;
  • Хаотичен и неорганизиран монтаж на кабелни пвоводници;

Електрическата инсталация се изпълнява с различни видове кабели, пртоводници и консумативи (контакти, ключове, предпазители, релета и др.) в зависимост от нуждите и предназначението им: проводници и кабели СВТ, ПВ, ПВМ и други. Стандартните сечения на кабелите, които се използват при изграждане и подмяна на ел. инсталация предимно за битови нужди са:

  • 1,00 мм2
  • 1,5 мм2
  • 2,5 мм2
  • 4 мм2

Захранващата линия от електромерното табло до апартаментното табло е от 6,00 мм2 до 12.00 мм2 в зависимост от предвидената мощност на партидата.

 Професионални електро услуги с гаранция. Ел техници с дългогодишен опит за гр. Пловдив и региона.

Правите си ремонт и се налага да се изършат промени по електроинсталацията?

За всичко това има решение и то е в намирането на опитни електротехници с опит. При промени на електроинсталация се налага къртене и ремонтни дейности, които също предлагаме.

Подмяна на ел инсталация се налага при основни ремонти, промяна на начина на ползване на имота или при сериозни повреди и аварии по ел инсталацията. При подмяна на ел инсталация се извършва смяна на електрическите кабели, смяна на ел таблото и смяна на електрическите контакти и ключове. Подменят се всички електрически връзки, конзолни кутии, части и др.

Подмяна или разширяване на електроинсталация

Електроиснталацията по същността си представлява подобие на кръвоностната система на човека. Централното електрическо табло изпълнява подаването на електроенергия към целият обект. Също като сърцето на човек, то се грижи за снабдяването на електричество или кръв към артериите (проводниците).

Подмяна на ел инсталация

При подмяна на ел инсталация се заменянет всички електро елементи от мрежата (контакти, ключове, проводници, ел. табло, конзолни кутии и токови възли), без да се променят мощности, сечения и местоположение на контакти, трасета и токови кръгове. Притакъв вид подмяна на ел. инсталация в много случаи се налага основен ремонт, къртене и друг вид ремонтни дейности. Старите кабелни трасета се заменят с нови. В случай, че е възможно старите проводници да бъдат отстранени без да се наруши структурата на стените и тавана се извършва солидно къртене и рязане на канали с апаратура (къртачи, перфоратор, каналокопач). В случай, че е невъзможно старите проводници да бъдат отстранени се правят нови канали за кабелните трасета, като новите кабели се полагата върху старите линии.

Промяна или доизграждане на ел инсталация

При промяна или доизграждане на ел инсталацията се правят промени в броя на токовите кръгове, съответно може да се наложи и замяна на кабелите, за да бъдат с подходящото сечение за този токов кръг. Ако се налага се прави и промяна в линиите на захранващите кабели по стени и тавани, както и пормени във връзките на тези линии.

Най-общо казано при такъв вид електроремонти се касае за изграждане на нова електроинсталация и е нужно да се изготви напълно нов проект.

Ние сме напълно квалифицирани електротехници, които притежават всички знания и опит както за проектирането, така и за самото проектиране и изграждане на цялостни електроинсталация, независимо дали става въпрос за семейно жилище, многоетажна сграда, или търговски обект (магазин, ресторант, скадова база и т.н.).

Строителни ремонти. Вътрешни и външни ремонти и довършителни дейностни

Ремонтни услуги Пловдив. Основен ремонт и довършителни услуги. Ремонт на баня. Вътрешни и външни ремонти Сухо строителство. Къртене Чистене Извозване. Ел услуги от опитни Електротехници. Майстори ВиК услуги от опитни водопроводчици. Монтаж на подови настилки и Стенни облицовки. Зидарски услуги, Подови замазки. Монтаж на вътрешна и външна топлоизолация. Мазилки, шпакловки, боядисване, монтаж на LED осветлние, монтаж на осветителни тела, санитария, електроуреди. Проектиране, изработка и монтаж на кухня по поръчка

Електротехник Електроуслуги Пловдив Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла, полагане на кабели и кабелни трасета, Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. издели, монтиране на захранващи кабели на електроуреди, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини.

Ние сме висококвалифицарани майстори за цялостни, строителни ремонти в гр. Пловдвив и област Пловдив. Предлагаме широк набор от всякакви видове вътрешни и външни ремонти и довършителни услуги за жилища и обществени сгради. Имаме огромен опит в ремонтите на баня и мокри помещения. Предлагаме изключително качествени и професионални услуги.
Ние сме специализирана в областта на строително-ремонтните дейности. Екипът ни от майстори и ел техници ще извършат качествен основен ремонт във Вашия дом, бизнес или офис сграда.
Вътрешни и външни ремонти и подобрения на жилища и обществени сгради. Извършваме следните строително-ремонтни услуги:
Вътрешна и външна топлоизолация;
Сухо строителство, мазилки, шпакловки, боядисване;
Зидарии и декорации;
Проектиране и монтаж на кухни по поръчка
Фаянс, теракот, гранитогрес, мрамор,технически камък;
Гипсокартон и окачени тавани;
Ремонти на бани, монтаж на душ кабини;
ВиК и Ел. инсталации и табла;
Всички видове електроремонти;
Електро и структурно окабеляване;
Изграждане и ремонт на покриви;
Вдигане и ремонт на огради, фасади и др.
Електротехник Електроуслуги Пловдив Ремонти, монтаж и демонтаж на електрически табла, полагане на кабели и кабелни трасета, Смяна и монтажи на ключове, контакти, предпазители, токоизправители, осветителни тела и др. издели, монтиране на захранващи кабели на електроуреди, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини.

Тагове:

електротехник, електроуслуги, ремонти, електроремонти, ремонтни услуги, вътрешни ремонти, външни ремонти, вик услуги, строителни ремонти, electrical engineering, electrical services, repairs, electrical repairs, repair services, interior repairs, exterior repairs

Изграждане на електроинсталации, проектиране и ремонт на ел инсталации

Електроинсталации в апартаменти и жилищни кооперации

Проектираме и изграждаме цялостни електроинсталации в апартаменти, къщи и многофамилни сгради

Ел инсталации в корпоративни и бизнес сгради

Комплексни и самостоятелни електропреносни мрежи в бизнес сгради, хотели, магазини, ресторанти, складове, цехове и др.

Коректно обслужване на нормални цени.

Електро Услуги за територията на гр. Пловдив и региона

Разполагаме с добър екипът от професионални ел. техници. Изпълняваме бързи и навременни електро услуги в гр. Пловдив и близките населени места. Извършваме широк спектър от електроуслуги като цялостно изграждане на електроинсталации, въздушни и кабелни линии до 1000V., смяна ел. табла, монтаж на контакти, ключове, осветителни тела и др., полагане на кабели и кабелни трасета. Имаме солиден опит в сферата на електроремонтите, реагираме веднага.

Сигурен монтаж от опитни Ел техници
Ремонт и Профилактика на съществуващи електроинсталации в жилищни и обществени сгради.

Смяна на елементи от Електропреносната мрежа, профилактика и реизграждане.

Подмяна на стара Елетроинсталация по наш проект.

Изграждане на Електроинсталации в домашна и бизнес среда

Монтаж или подмяна най-различни елементи от ел мрежата като ел. табла, ел. контакти, ключове, осветителни тела. Допулнително окабеляване

Строително-ремонтни дейности, довършителни ремонтни услуги

Гаранция за качество и безаварийна експлоатация.

Получавате отлично конструирана електропреносна мрежа, монтирана от опитни ел техници, съобразена с всички изисквания и стандарти

Изграждаме сигурни и добре структурирани електроинсталации

След оглед на помещенията и консултация с Нашите клиенти правим пълно планиране на предстоящия проект преди изграждането му.

Заявка за Ремонт и Изграждане на Ел. инсталации / Монтаж на електроуреди като бойлери, съдомиялни, перални и съшилни машни.

Ремонти и монтажи на електрически табла. Смяна на предпазители.
Окабеляване и прокарване на кабелните трасета (външни и вътрешни)
Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата
Строително ремонтни дейности
Монтаж на захранващи кабели на електроуреди
Монтаж на резервно захранване

Нашият екип е изграден от опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането и смяната на електроинсталации, монтажа на електрически табла, поставяне на ключове и контакти, работа с осветителни тела, електроремонти и много други.
Изграждаме качествени и добре структурирани електроинсталации
Електроинсталацията е един от основните елементи на всяка сграда. Затова е изключително важно тя да бъде изградена качествено и професионално от компетенстни ел. техници. Електро инсталациите, ВиК инсталациите и водоснабдяването са основните структурни елементи в една сграда, след тяхната реализация се полага всичко останало.
При изграждането на една нова електроинсталация е много важно да си представите и какво точно желаете – целия Ваш дом с обзавеждането, аксесоарите и електроуредите, за да можете да определите къде ще бъдат всички консуматори на електричество – осветителни тела (полюлеи и плафони, лунички, стенни аплици, скрито осветление , осветление на огледалото в банята, терасите и т.н.), всички електроуреди (печки, перални, климатици, хладилници, контакти и ел. ключове и контакти около кухненския плот, led осветление, аспиратор, контакти на терасата и др.) и всички допълнителни захранвани уреди (като захранване на душ кабината, вентилатор в банята, рутер или суич за приемане на интернета, отопление в банята, захранване за алармената инсталация, ел. контакти и т.н.), така че ел. инсталaцията да се планира и изгради по най-правилния и ефективен начин за Вашите нужди. Ето защо е от изключителна важност предварително да се планира разположението на всеки елемент от електропреносната мрежа и пътят на кабелните трасета.

За да постигнем отличен ефект, извършваме прецизно планиране и оразмеряване преди изграждането на ел. инсталацията, така че тя да съдейства за правилната работа на всички консуматори в съответните помещения на сградата. За целта използваме висококачествени материали, кабели и инструменти, с чиято помощ постигаме крайната цел, а именно сигурна и функционална електроинсталация, която да бъде преди всичко и безопасна.

Нашият екип от електро техници консултира внимателно нашите клиенти преди започването на проекта, и по време на реализацията му, за да имат те представа какво би било най-удачно за тяхните нужди.

https://www.homerepair.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник
https://www.osnovenremont.bg – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник
https://www.eltehnik.eu – Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации
https://www.remontniuslugi.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти
https://osnovenremont.eu – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти
https://www.eluslugi.bg – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги
https://www.elektrovik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик
https://www.basenji.bg – Кучета порода Basenji / Басенджи

Строителни ремонти за гр. Пловдив и областта – Професионални услуги на добри цени.
Ремонти Пловдив.
Основен ремонт на жилища.
Основен ремонт апартаменти и къщи.
Електроуслуги – професионални електротехници.
Ремонтни услуги. Вътрешни и външни ремонти. Основен ремонт на баня
Електроуслуги. Професионални електротехници.
Електро и ВиК услуги

Ремонти Пловдив. Вътрешни ремонти, външни ремонти. Основен ремонт на апартаменти, къщи и биснес сгради. Основен ремонт апартаменти и къщи. Ремонт на баня, изработка на кухня по поръчка. Електротехник Пловдив. Електроуслуги – професионални електротехници. Ремонти пловдив. Строителни ремонти. Ремонтни услуги. Вътрешни и външни ремонти. Основен ремонт на баня Електротехник Пловдив. Професионални Електроуслуги. Професионални електротехници. Електротехници Пловдив – Електроуслуги и ВиК услуги – професионални водопроводчици.

Ремонти Пловдив. Вътрешни ремонти, външни ремонти.
Основен ремонт на апартаменти, къщи и биснес сгради.
Основен ремонт апартаменти и къщи. Ремонт на баня, изработка на кухня по поръчка.
Електротехник Пловдив. Електроуслуги – професионални електротехници.
Ремонти пловдив. Строителни ремонти. Ремонтни услуги. Вътрешни и външни ремонти. Основен ремонт на баня
Електротехник Пловдив. Професионални Електроуслуги. Професионални електротехници.
Електротехници Пловдив – Електроуслуги и ВиК услуги – професионални водопроводчици.

Строителни ремонти Пловдив.
Вътрешни ремонти.
Външни ремонти.
Довършителни ремонти.
Ремонт на баня.
Ремонт на апартамент.

Строителни ремонти Пловдив.
Вътрешни ремонти.
Външни ремонти.
Довършителни ремонти.
Ремонт на баня.
Ремонт на апартамент.

Основен ремонт апартаменти и къщи. Ремонт на баня, изработка на кухня по поръчка.
Строителни ремонти Пловдив.
Вътрешни ремонти.
Външни ремонти.
Довършителни ремонти.
Ремонт на баня.
Ремонт на апартамент.

Ремонти пловдив. Строителни ремонти. Ремонтни услуги. Вътрешни и външни ремонти. Основен ремонт на баня
Строителни ремонти Пловдив.
Вътрешни ремонти.
Външни ремонти.
Довършителни ремонти.
Ремонт на баня.
Ремонт на апартамент.

Електротехник Пловдив. Електроуслуги – професионални електротехници.
Електротехник
Електроуслуги
Елтехник
Ел техник Пловдив
Ел услуги Пловдив

Електротехник Пловдив. Професионални Електроуслуги. Професионални електротехници.
Електротехник
Електроуслуги
Елтехник
Ел техник Пловдив
Ел услуги Пловдив

Електротехници Пловдив – Електроуслуги и ВиК услуги – професионални водопроводчици.
Електротехник
Електроуслуги
Елтехник
Ел техник Пловдив
Ел услуги Пловдив
ВиК Пловдив
ВиК услуги
Електроуслуги
Ел техник Пловдив
Ел услуги Пловдив
Ремонт на баня Пловдив
Основен ремонт на баня Пловдив

Цялостни ремонти, довършително-строителни услуги

Имаме солиден опит и стотици реализирани проекти в основните ремонти и довършително-ремонтни дейности в строителството. Нашите завършени проекти са реализирани, благодарение на уменията и опита, които притежаваме. На нас може да разчитате за редица ремонтни услуги.

Къртене

Къртене, чистене и извозване на отпадъчния материал. Демонтаж на стара санитария, стари врати и прозорци. Къртене на отвори за врати и прозорци.

Къртим стари плочки, мивки, тоалетни, вани, мозайка, мазилка, фаянс, бетон, комини, тухлени/панелни/бетонни стени, YTONG, гипсокартон.

Зидане на балкони, врати и прозорци

Вътрешни и външни зидарии. Изграждане на вътрешни и външни преградни конструкции.

Зидарии, вътрешни и външни стени, груб строеж с тухли

Извършваме всякакъв вид изграждащи и заграждащи конструкции

  • Зидане на тераси и балкони с итонг или тухли;
  • Зидане и изграждане на оградни и преграждащи съоръжения;
  • Зидане и разделяне на отделни помещения и вътрешни или външни самостоятелни постройки;
  • Изграждане на вътрешни и въшнши декоративни конструкции;
  • Зидарии от стъклени блокове

Вътрешни и външни подови замазки

Полагане на подови замазки

Демонтаж на стари подови настилки и покрития. Изправяне и нивелация на помещението със замазки.

Демонтираме или изкъртваме старите настилки / ако ще правим основен ремонт и полагане на нивелираща замазка.

Полагане на подови настилки и стенни облицовки

Монтаж на най-разнообразни подови настилки и стенни облицовки като фаянс, мрамор, гранитогрес, камък, мозайки, ламинат и др.

Полагане и монтаж на най-различни по вид подови настилки и стенни облицовки – мрамор, гранитогрес, фаянс, теракот, технически камък, ламинат и др. Полагане на подови замазки.

Извършваме монтаж на настилки като част от довършителните работи при строителство на сградата, но и като ремонт по смяна на настилката във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.

Специализирани сме в монтирането на най-различни настилки от най-различни материали като част от довършителните работи при строителство на сградата, но и като ремонт по смяна на настилката във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.
Етапите, които следваме при изграждане на подови настилки са
Демонтаж и къртене на старите настилки / в зависимост дали помещението е имало такива /
При нужда за ремонт на баня къртене на стар теракот и фаянс, смяна на основните тръби ако е нужно, демонтаж на старата санитария
Нивелация на повърхностите и със саморазливащи се мазилки (полагане на замазка по пода или стените и обработката им с хидроизолационни материали)
Полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван (по желание)
Полагане на хидроизолация и хидроизолационни материали
Грундиране и обработка на всички повърхности за лепене
Редене и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, ламинат, дърво, PVC и др.
Монтаж на вътрешни и външни стенни облицовки

Строително-ремонтни услуги

Комплексен, основен ремонт на жилища, къщи, кооперации, бизнес сгради, хотели и обществени помещения

Електроремонти и ВиК услуги

Ремонт, изграждане и поддръжка на Електроисталации и ВиК мрежи. Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване.

Основен ремонт на баня

Извършваме цялостен, основен ремонт на бани и мокри помещения. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и изисквания.

Къртене и демонтаж на цялата ненужна санитария. Отстраняване на старите лепила и мазилки по повърхностите. При нужда ако се налага и демонтаж и смяна на ВиК инсталацията. Ремонт на ел. инсталацията в помещението, вграждане на допълнителни електро елементи. Полагане на замазки, обработка на повърхностите с хидроизолационни материали. Изграждане на гипсокартонови конструкции или зидане пред главните тръбопроводи и моноблокове.

Основен ремонт на баня. Монтаж на санитарни уреди като мивки, смесители, структури за вграждане, душ системи, вани и др.

Къртене, чистене, извозване. Монтаж на ВиК, Монтаж на гипсокартон, Полагане на плочки, Монтаж на Бойлери, Перални, Осветителни тела.

Независимо дали имате нужда частичен ремонт или от изграждане на нова баня, Ние сме готови да отдадем времето и опита си изцяло на Вас, защото качествено направеният ремонт на баня е от изключително значение за всеки дом. Нашият екип от майстори ще превърне вашите идеи за банята в реалност, за да получите мечтания уют и комфорт. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и изисквания.

За всеки ремонтен проект, който сме наети влагаме огромен творчески потенциал и извършваме работата прецизно и качествено. За реализацията на Вашият ремонт – основен или козметичен, при наемането ни може да очаквате ремонтни услуги от компетентни майстори и професионалисти – електротехници, водопроводчици, майстори сухо строителство, плочкаджии, монтажници и т.н.

Етапите при изграждане на нова баня изпълняваме в следната последователност:

  • Къртена и демонтаж на цялата ненужна санитария;
  • Отстраняване на старите лепила и мазилки по повърхностите;
  • При нужда ако се налага и демонтаж и смяна на ВиК инсталацията;
  • Ремонт на ел. инсталацията в помещението, вграждане на допълнителни електро елементи;
  • Полагане на замазки, обработка на повърхностите с хидроизолационни материали;
  • Изграждане на гипсокартонови конструкции или зидане пред главните тръбопроводи и моноблокове;
  • Лепене на плочки – фаянс, теракот, гранит и т.н.;
  • Монтаж на санитарни уреди – моноблок, мивки, смесители, душ системи, шкафове, огледала и др.;
  • Монтаж на душ кабини, душ панели, хидромасажни душ инсталации, вани и др.

Строително-ремонтни услуги

Комплексен, основен ремонт на жилища, къщи, кооперации, бизнес сгради, хотели и обществени помещения

Електроремонти и ВиК услуги

Ремонт, изграждане и поддръжка на Електроисталации и ВиК мрежи. Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване.


Ефективна електро поддръжка и ремонт на електроинсталации от компетентни ел. техници
Предлагаме ефективни и качествени електроуслуги – изграждаме на сигурни и добре структурирани електроинсталации,  ремонт и поддръжка. 
Нашият екип от опитни електротехници извършва всички видове електроуслуги и електроремонти в зависимост от спецификата. От нас ще получите изключително навременна и професионална помощ за всякакъв ти електроуслуги.
Ел. услуги / Ел. техници Пловдив  www.eltehnik.eu

Електроуслуги, Електромонтажи и Електроремонти

Проектиране и изграждане на комплексни електроинсталации. Поддръжка и ремонт на ел. инсталации, Окабеляване, Ремонт и монтаж на електрически табла, предпазители, контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление и др.

Ефективна поддръжка и ремонт на електроинсталации. Смяна. ремонт и монтаж на електрически табла, предпазители, контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление, резервно захранване и др. Монтаж на захранващи кабели на електроуреди. Структирно окабеляване, монтаж на розетки.

  • Ремонти и монтажи на електрически табла;
  • Ремонт и монтаж на ключове, контакти и осветителни тела, led осветление.
  • Отстраняване на неизправности по електрическата мрежа;
  • Окабеляване и прокарване на кабелни трасета (външни и вътрешни) – монофазен и трифазен ток;
  • Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата;
  • Строително ремонтни дейности по електро мрежата;
  • Монтаж на захранващи кабели на електроуреди;
  • Монтаж на резервно захранване;
  • Електроремонти на общи жилищни сгради

Електро и структурно окабеляване

Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване. Мрежово и комуникационно окабеляване. Изграждане на системи за видео наблюдение.

Монтаж на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.

Проектиране и изграждане на TCP/IP компютърни мрежи.

Ел. услуги / Ел. техници Пловдив  www.eltehnik.eu

Електро и структурно окабеляване

Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване. Мрежово и комуникационно окабеляване. Изграждане на системи за видео наблюдение.

Монтаж на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.

Проектиране и изграждане на TCP/IP компютърни мрежи.

Ел. услуги / Ел. техници Пловдив  www.eltehnik.eu

ВиК услуги

Предлагаме цялостна подмяна на водопреносната мрежа, ремонти или изграждане на комплексна и добре структурирана ВиК инсталация.

Демонтаж на стара ВиК инсталация. Подмяна и ремонт на цялата водопреносна мрежа в жилищни и обществени помещения. Смяна на вертикални и хорисонтални щрангове Монтаж на мивки, смесители, душ системи, вани и др. елементи от банята. Монтаж на структури за вграждане Смяна и монтаж на водомери. Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални машини.

ВиК услуги

Изграждане и ремонт на ВиК инсталации, тръбопроводи и техните компоненти

Демонтаж на стара ВиК инсталация. Подмяна и ремонт на цялата водопреносна мрежа в жилищни и обществени помещения.
Смяна на вертикални и хорисонтални щрангове.
Монтаж на мивки, смесители, душ системи, вани и др. елементи от банята. Монтаж на структури за вграждане.
Смяна и монтаж на водомери. Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални машини.

  • ВиК ремонти по домовете;
  • Монтаж и смяна на мивки, сифони, смесители, тоалетни чинии и казанчета и др.;
  • Смяна и монтаж на водосточни тръби, щрангове и др.;
  • Монтаж или смяна на водомери;
  • Изграждане на окачени тавани в бани, тоалетни и мокри помещения;
  • Монтаж или ремонт на душ кабини, душ системи и смесители, вани, джакузита и прилежащите им компоненти;
  • Монтаж на бойлери, съдомиялни и перални машини

Строително-ремонтни услуги

Комплексен, основен ремонт на жилища, къщи, кооперации, бизнес сгради, хотели и обществени помещения

Електроремонти и ВиК услуги

Ремонт, изграждане и поддръжка на Електроисталации и ВиК мрежи. Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване.

Окачени и растерни тавани, гипсокартонови контрукции

Сухо строителство

Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури. Нивелиране на помещението, направа на скара и гипсокартон, шпакловане и боядисване.

Обръщане на врати и прозорци. Полагане на изравняваща мазилка за нивелиране и изправяне на повърхностите на тавана, стените, пода. Монтаж на гипсокартон по стени и тавани. Монтаж на предстенни обшивки с импрегнирани плоскости от гипсокартон, куфари от гипсокартон. Грундиране и полагане на основните шпакловки монтаж на окачeни и растерни тавани и стенни облицовки. Монтаж на гипсокартон за скрито осветлениe. изграждане на окачен таван с лунички (по желание).

Сухо строителство

Изграждане на окачени и растерни тавани, гипсокартонови контрукции

Сухо строителство и Зидарии

Изграждане и монтаж на окачени тавани и вътрешно-декоративни конструкции от гипсокартон. Изправяне на стени с гипсокартон. Вътрешни и външни зидарии.

Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двойна или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури. Нивелиране на помещението, направа на скара и гипсокартон, шпакловане и боядисване.
  • Подови замазки и нивелация;
  • Демонтаж на стари подови настилки и покрития;
  • Изграждане на преградни стени от гипсокартон с вата;
  • Изправяне на стени с гипсокартон чрез лепене или с метални конструкции;
  • Изграждане на нестандартни вътрешни декорации и зидове чрез конструкции с гопсокартон;
  • Изграждане на кутии и ниши от гипсокартон, вграждане на луни и скрито осветление в конструкциите;
  • Изправяне на прозорци и врати с гипсокартон и алуминиеви ъгли;
  • Шпакловане и боядисване, замазки, полагане на нестандартни мазилки;
  • Полагане и монтаж на стенни облицовки.
Зидарии
  • Зидане на тераси и балкони с итонг или тухли;
  • Зидане и изграждане на оградни и преграждащи съоръжения;
  • Зидане и разделяне на отделни помещения и вътрешни или външни самостоятелни постройки;
  • Изграждане на вътрешни и въшнши декоративни конструкции;
  • Зидарии от стъклени блокове

Строително-ремонтни услуги

Комплексен, основен ремонт на жилища, къщи, кооперации, бизнес сгради, хотели и обществени помещения

Електроремонти и ВиК услуги

Ремонт, изграждане и поддръжка на Електроисталации и ВиК мрежи. Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване.

Полагане и монтаж на вътрешна и външна топлоизолация

Поставяме външна топлоизолация – със собствено скеле и от алпинисти

Извършваме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради. Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради. За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон

Монтаж на топлоизолация

Полагане и монтаж на външна и вътрешна топлоизолация. Лепене на топлоизолационни материали

Поставяме външна топлоизолация – със собствено скеле и от алпинисти

Извършваме лепене на външна, фасадна топлоизолация с плочи от стиропор, минерални, неопор или фибрам на всякакъв вид сгради. Изграждаме вътрешна топлоизолация в апартаменти, къщи, сглобяеми къщи, офис и бизнес сгради, медицински заведения и административни сгради. За вътрешна топлоизолация сглобяваме изключително здрава конструкция от пред стенни обшивки с гипсокартон

Строително-ремонтни услуги

Комплексен, основен ремонт на жилища, къщи, кооперации, бизнес сгради, хотели и обществени помещения

Електроремонти и ВиК услуги

Ремонт, изграждане и поддръжка на Електроисталации и ВиК мрежи. Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване.

Проектиране, изработка и монтаж на кухня по поръчка

От наш майстор-проектант ще получите редица съвети за изграждането на Вашата кухня от началния етап на проекта – оформлението, избор на материалите и покритията, подходящи търговци на кухнески материали до изработката и окончателното му финализиране.

Етапи на работа: Проектиране; Изграждане на конструкцията на кухнята, монтаж на плотове и гърбове, монтаж на вратички, обков и аксесоари. Вграждане на LED осветление /пожелание/. Монтаж на мивки, смесители, уреди за вграждане.

Проектиране. Демонтаж на стари кухни. Изграждане на конструкцията на кухнята, монтаж на плотове и гърбове, монтаж на вратички, обков и аксесоари. Вграждане на LED осветление. Монтаж на мивки, смесители, уреди за вграждане.

От наш майстор-проектант ще получите редица съвети за изграждането на Вашата кухня от началния етап на проекта – оформлението, избор на материалите и покритията, подходящи търговци на кухнески материали до изработката и окончателното му финализиране.

Етапи на работа: Проектиране; Изграждане на конструкцията на кухнята, монтаж на плотове и гърбове, монтаж на вратички, обков и аксесоари. Вграждане на LED осветление /пожелание/. Монтаж на мивки, смесители, уреди за вграждане.

Строително-ремонтни услуги

Комплексен, основен ремонт на жилища, къщи, кооперации, бизнес сгради, хотели и обществени помещения

Електроремонти и ВиК услуги

Ремонт, изграждане и поддръжка на Електроисталации и ВиК мрежи. Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване.

Довършителни ремонти – мазилки, шпакловки, боядисване, LED осветление

Грундиране на стени и тавани, полагане на мрежа за заздравяване. Изправяне на криви стени с гипсокартон или слоеве шпакловане.

Нансяне на естандартни външни и вътрешни декоративни мазилки. Боядисване. Монтаж на осветителни тела, LED осветление, контакти, ключове. Ремонт и поддръжка на домашни и корпоративни ел. табла.

Довършителни ремонти

Мазилки, пакловане, боядисване, монтаж на LED осветлние, монтаж на осветителни тела, санитария, електроуреди

Довършителни ремонти – мазилки, шпакловки, боядисване, LED осветление

Грундиране на стени и тавани, полагане на мрежа за заздравяване. Изправяне на криви стени с гипсокартон или слоеве шпакловане.

Нансяне на естандартни външни и вътрешни декоративни мазилки. Боядисване. Монтаж на осветителни тела, LED осветление, контакти, ключове. Ремонт и поддръжка на домашни и корпоративни ел. табла.

Строително-ремонтни услуги

Комплексен, основен ремонт на жилища, къщи, кооперации, бизнес сгради, хотели и обществени помещения

Ремонти на Електроиснталация и ВиК инсталация

Ремонт, профилактика, изграждане и поддръжка на Електроисталации и ВиК мрежи. Изграждане на цялоснти електроинсталации (монофазен и трифазен ток), електритечско и мрежово окабеляване.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *