Търговци на кухненска мебелировка гр. Пловдив и гр. Пазарджик

Мебелен център Анди Дизайн предлага материали и електроуреди за цялостно обзавеждане за кухни. Вече близо 20 години сме един от малкото търговски обекти, които предлагат кухненска мебелеривка, обков, механизми, аксесоари за кухня и качествени електроуреди на едно място. Много малко търговци предлагат такова разнообразие и пълен продуктов каталог на едно място. При нас може да намерите огромен продуктов асортимент, покриващ всеки един детайл от кухненското обзавеждане. Търговските ни обекти се намират в гр. Пловдив и гр. Пазарджик на изключително удобни локации за посещение от нашите клиенти. Предлагаме голям избор от домакински електроуреди и немски ел. уреди за вграждане на водещи производители в областта на бялата и черна техника за кухненско и домакинско обзавеждане. Водещи дистрибутири сме на МДФ мебелни вратички за кухня в най-разнообразни варианти от цветове и модели, обков и панти, всякакви модели механизми за чекмеджета и вратички, много голям избор на декорации и дръжки за кухня, закачалки и аксесоари. Предлагаме огромно разнообразие на работни плотове и гърбове за кухнядекоративни пана и решетки, лазерно разкрояване по индивидуални поръчки. Предлагаме най-различни модели на кухненски мивки, кухненски смесители, санитария и решения за баня. Мивките и смесителите се предлагат с множество възможности за избор на цветове, форми и размери. Вискокачествени мивки от здрав и устойчив материал с голямо съдаржание на гранит в себе си, композитни кухненски мивки, мивки за баня от керамика и порцелан, изляти мивки с плот (много подходящи за баня и мокри помещения, заведения, хотели и публични места), кухненски мивки от стомана и инокс. Смесители, дозатори и аксесоари, кухненски батерии в много разновидности, като такива с изцяло хромирано и иноксово покритие, цветни с гранитно покритие или хибридни – с частично покритие от гранитен материал. При нас може да намерите висококачествени немски електроуреди и уреди за вграждане на топ производители като фурни за вграждане, микровълнови фурни, аспиратори и абсорбатори, котлони и плотове с аспирираща функция, газови и стъклокерамични готварски плотове/котлони, готварски печки с газови или стъклокерамични плотове, перални и сушилни машини за вграждане или свободностоящи, съдомиялни машини, хладилници и фризери, кафе машини и кафе автомати, мелници за отпадъци (диспозери) и мн. други.

Мивки

Центърът за всеки дом е кухнята, а мивката е много важна част от нея, тя е основният фактор, при който тя е в помощ за вашата хигиена и чистота за дома Ви. Ръце, съдове, плодове и зеленчуци – всичко, което се нуждае от измиване минава през нея. Именно за покупка на кухненска мивка трябва да се имат предвид много и различни разновидности на мивката. Дали ще е от естествен камък “гранит” или стомана, трябва да се вземат много неща в предвид. Обикновено камъка има нужда от по-честа поддръжка, докато при стоманата не е така. В нашите магазини или в онлайн каталогът ни може да намерите огромно разнообразие на кухненски мивки и мивки за баня на водещи производители. Мивките, които предлагаме са висококачествени, здрави, красиви и с модерен дизайн, изключително богат избор на цветове, материал, размери и приложение на мивката. Мивки за вграждане под плот и над плот, за вграждане на равнината на плота или върху мебел, мивки с излят плот… изборът е наистина впечатляващ. Може да избирате между различни видове материал – ултрагранит, композитен материал, полимермрамор, граниксит, пирагранит, силгранит, стомана и инокс, керамика, порцелан и др., в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Най-често срещаните размери за кухненска мивка са от 50 до 90 сантиметра, а спрямо като стандартни по размер могат да бъдат всички мивки с дължина от 60 до 100 сантиметра. Трябва много добре да знаете за какво ще бъде използвана мивката, за да прецените правилно къде тя да бъде разположена. Например ако ви трябва мивка за вграждане в кухненския остров, чиято цел е да улесни приготвянето на храната – вероятно ще ви трябва малка мивка с дължина не повече от 60-79 сантиметра. Освен дължината на мивката, трябва да съобразите и дълбочината й, както и ширината. Всеки, който обича да мие съдовете на ръка вероятно би оценил по-дълбока и широка мивка, в която могат да се накиснат добре и има достатъчно място дори и за обемните тенджери и тигани. Мивките от естествен камък се изработват от различни видове мрамор, гранит или травертин и се предлагат в различни цветове. Тъй като са изрязани от голямо парче естествен камък, няма да намерите две еднакви мивки и съответно спокойно ще знаете, че вашата е уникална. Подобно на медните мивки, тези от естествен камък изискват малко повече поддръжка и почистване. Препоръчително е да полирате камъка веднъж на няколко месеца в зависимост от това колко често използвате мивката. Гранитна смес: Гранитната смес е материал, който се получава от миксирането на гранит и акрилна смола. Резултатът е висококачествен и изключително здрав материал, който е подходящ за ежедневно използване и не изисква особена поддръжка. Мивките от гранитна смес се предлагат в множество неутрални цветове, за да паснат на кухненския дизайн.

Гранитни мивки / Композитни мивки / Стоманени и иноксови мивки / Керамични мивки / Порцеланови мивки / Мивки за баня / Мивка и смесител комплекти / Дозатори за течен сапун / Аксесоари за мивки / Мелници за отпадъци (диспозер)

СМЕСИТЕЛИ И КУХНЕНСКИ БАТЕРИИ

Избрали сте красива и удобна мивка, предстои Ви и избор на подходящ смесител, който да е идеалното допълнение и съответно наред с мивката ще е един от най-използваните предмети във Вашия дом. Дали ще закупите нов смесител или ще продължите да използвате старият е въпрос на личен избор, но ние от Анди Дизайн щв Ви предложим изключително богат и разнообразен асортимент от модели. Да предположим, че старият ви смесител е вече изхабен, капещ и корозирал, което е по-вероятното. Предлагаме избор на индивидуални модели кухненски смесители и смесители за баня, включително и такива с по-нестандартна и екстравагантна визия. ВАЖНО! Повечето кухненски мивки са с предварително пробити отвори за монтаж на смесители и аксесоари като например диспенсери за сапун. Ако смятате да запазите старата си мивка, уверете се, че дупките й съвпадат с тези на новия смесител. В 90% от случаите отворите на мивките са стандартни и пасват на почти всички модели смесители на пазара. Предлагаме много модели и варианти на смесители – с една или две ръкохватки, високи или ниски, с издърпващи се накрайници (подходящи за по-големи мивки), с гъвкави рамена, смесители за стенен монтаж или свободностоящи, за предпрозоръчен или подпрозоръчен монтаж, смесители със стандартно покритие – хром, инокс, стомана или PVD. Цветни смесители с гранитно покритие или със комбинирано покритие от хром, неръждаема стомана в съчетание с гранит и много др.

Смесители за кухняСмесители за баняФилтриращи системи / Душ смесители и комплекти

ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Дейността ни изцяло е съсредоточена в предлагането на висококачествени продукти за обзавеждане на кухня и баня, бяла техника, уреди за кухнята, немски електроуреди за вграждане. Стремим се постоянно да представиме всяка от категориите и подкатегориите на сайта добре заредени и актуализирани и с достатъчно разнообразни модели, за да направите най-точния избор спрямо покупката на правилния електроуред, на база повече критерии за вашите индивидуални нужди. Работим с множество от известните и доказалите се във времето на пазарно присъствие марки за електроуреди, като AEG, Bosch, Whirlpool, Ariston, Gorenje, Liebherr, Electrolux, Pyramis, Teka, Smeg и други.
Без значение какъв електроуред ще изберете от сайта, Вие го получавате в абсолютно безупречен вид, окомплектован от производителя, гаранционна карта и възможност за преглед и тест преди да го платите на куриера. Тези две неща Ви гарантират, че купувате сигурна вещ. За да улесним нашите клиенти сме се погрижили ДОСТАВКАТА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА НА ВСЕКИ ЕДИН АРТИКУЛ ОТ САЙТА Е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНА, ЗА ДА НЕ СЕ НАТОВАРВАТЕ ИЗЛИШНО С ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ.

Фурни за вгражданеГотварски плотове и котлони / Аспиратори Микровълнови фурниГотварски печки / Съдомиялни машиниПерални и сушилни машиниХладилници и фризериВиноохладителиКафемашиниМелници за отпадъци

РАБОТНИ ПЛОТОВЕ И ГЪРБОВЕ

Работните плотове и гърбовете са основния елемент от кухнята, чиято визия се отличава индивидуално във всяко едно вътрешно оформление на кухнята. Новият и разширен асортимент от каменни, бетонни, метални, керамични и дървесни репродукции ви предлагат невероятна дизайнерска свобода. При нас може да намерите най-разнообразни като цветове и размери плотове, гърбове и кантове на фирмите EGGER, WESTAG&GETALIT, KAINDL. Плотовете и стенните панели се монтират лесно и запазват за дълго време красивия си външен вид благодарение на своята издръжливост и резистентност. С тях можете да създадете изключителнo красиви и модерни кухни, на които клиентите ни да се любуват дълги години.

Кухненски плотове / Гърбове и Стенни панелиКантовеАксесоариПлотове EGGERГърбове EGGERПлотове WESTAG&GETALITГърбове WESTAG&GETALIT / Плотове KAINDLГърбове KAINDL

МЕБЕЛНИ ВРАТИЧКИ

Фирма Анди Дизайн предлага вакуумно?мембранно пресовани кухненски вратички и мебелни елементи по утвърдена технология за облицоване на MDF c PVC фолио за обзавеждане на кухни?, спални?, детски стаи?, дневни?, антрета,? офиси, бани, хотели и др. Вратичките се изработват по индивидуални размери, като нашите клиенти имат възможност да изберат сред множество цветове и модели.

Мембранни вратички

Ефективна поддръжка и ремонт на електроинсталации. Смяна. ремонт и монтаж на електрически табла, предпазители, контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление, резервно захранване и др. Монтаж на захранващи кабели на електроуреди. Структирно окабеляване, монтаж на розетки.

  • Ремонти и монтажи на електрически табла;
  • Ремонт и монтаж на ключове, контакти и осветителни тела, led осветление.
  • Отстраняване на неизправности по електрическата мрежа;
  • Окабеляване и прокарване на кабелни трасета (външни и вътрешни) – монофазен и трифазен ток;
  • Смяна и монтажи на елементите от ел. мрежата;
  • Строително ремонтни дейности по електро мрежата;
  • Монтаж на захранващи кабели на електроуреди;
  • Монтаж на резервно захранване;
  • Електроремонти на общи жилищни сгради

Електро и структурно окабеляване

Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване. Мрежово и комуникационно окабеляване. Изграждане на системи за видео наблюдение.

Монтаж на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др.

Проектиране и изграждане на TCP/IP компютърни мрежи.

Ел. услуги / Ел. техници Пловдив  www.eltehnik.eu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *